Aquests vídeos han estat cercats per els alumnes del curs 2010-2011, tots ells parlen sobre l’arquitectura bioclimàtica:

Miguel C., Ruben M., Antonio R., David G., Eva L., Òscar G.

Idees Principals. – Els principals problemes de la construcció d’aquesta casa bioclimàtica (casa-cova en aquest cas) eren la llum, l’aigua i els materials que s’utilitzarien per garantir unes condicions optimes en temperatura, humitat i resistència, però els equips d’enginyeria van anar solucionant els problemes de manera eficaç.
– La temperatura i humitat es conservaven en perfectes condicions segons l’època de l’any. Això es degut a que la terra es un perfecte aïllant tèrmic i acústic.
– Es resistent a terratrèmols, incendis i depenen del gruix de la terra i formigó es pot reduir l’absorció de partícules radiactives en cas d’accident nuclear.
– Es va aconseguir fer la construcció en 30 dies.
– Les cases-coves van tenir èxit. Contraarguments. – Si per accident creixes algun arbre amb unes arrels fortes i grans, podria destruir las parets de formigó …

Sara I., CarlosP., Daniel G., Francesc E., Adrià J., Joan Antoni F., Eva L., Eric P., Llibert C.

En aquest vídeo es parla de l’arquitectura bioclimàtica, de la manera de construir cases per aconseguir el màxim estalvi energètic, i utilitzar materials el menys tòxics possible, per respectar el medi ambient.

Ruben M., Joal A., Pol F., Eva L.

Entrevista a una arquitecta Angela Estefano, que explica els tipus de cases bioclimatiques que venen, els seus avantatges, i ens mostra com són. (Idioma = Latinoamericà) En pol comenta: parla del disseny d’una urbanització enfocada a la disminució del consum per la ventilació i l’aprofitament del sol.

Francesc E.
Vídeo que es centra en l’aprofitament de l’energia geotèrmica.

David G., Pol F., Eva L.

En el primer vídeo s’explica la creació d’una casa bioclimàtica utilitzant el millor aïllant, la pròpia terra. En pol comenta: aquest vídeo parla sobre la construcció de cases adaptades a la natura per reduir el consum i l’impacte mediambiental, explicant totes les avantatges.

David S.

Joan Antoni F.

Manual R.