App Inventor i l’emulador

Emular un android, sempre és un petit inconvenient, ja que s’ha de muntar tota una arquitectura i fa que vagi una mica lent. Actualment tenim disponible un projecte que munta un android sota arquitectura intel, la de la majoria d’ordinadors, així i si mutem l’aplicació MIT Companion, a un android basat en x86? Despres de diverses proves, vaig trobar que aquesta aplicació ha de detectar una tarja wifi, d’altra manera no funciona, per tant es tractava de muntar un androidx86 amb una wifi, però la ISO instal·lable que trobem no ho fa, un petit inconvenient. Cercant vaig trobar una distribució x86, que si que emula una tarja wifi, i hem començat les proves. El resultat és esperançador:

 Sembla que funciona., tot i que m’he trobat que si canvio de xarxar wifi, no m’ha funcionat, he d’acabar de fer les proves…He fet més proves i funciona sempre, potser tarda ua mica en donar la IP.

Aquí podeu veure uan comparativa per veure la diferència de velocitat.